Loading...
ESTUDI 2020-03-03T12:15:38+01:00

ESTUDI

[ ‘nu ra ]

‘àrea o regió en relació a les seves característiques físiques en llengua aborígen australiana’

Treballant junts des de l’any 2010, la Maria Sabrià i l’Albert López formem nura arquitectes. L’estudi neix de la passió per l’arquitectura, seguint un procés de disseny que respon al lloc i l’entorn, tenint en compte la història i enfocat a les noves maneres de fer i viure.

Nura arquitectes és un despatx plurifuncional nascut a cavall entre Catalunya i Austràlia. Especialitzat en arquitectura, interiorisme, paisatgisme i urbanisme, els nostres projectes són el resultat d’una arquitectura exigent amb ella mateixa, posant èmfasi en una construcció sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Ubicats a Palafrugell, al cor del Baix Empordà (Girona).

Maria Sabrià

Graduada en Arquitectura Superior l’any 2010 a l’escola ETSALS Barcelona.
Postgrau en Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible l’any 2011 a l’escola ETSALS Barcelona.

La seva experiència ve donada per haver treballat en un ampli ventall d’ambients i projectes a Catalunya, Austràlia i Orient Mitjà.

Va iniciar la seva trajectòria professional al Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona i col·laborant en diferents estudis d’arquitectura a Catalunya, treballant en projectes d’edificació pública i residencial.

En la seva carrera professional a Sydney, exercint com a Project Leader en nombrosos projectes d’urbanisme, s’ha convertit en especialista en paisatgisme en un dels despatxos capdavanters del sector a Austràlia.

Albert López

Graduat en Arquitectura Superior l’any 2010 i amb un postgrau en Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible l’any 2011 a l’escola ETSALS Barcelona, ha treballant en nombrosos projectes per l’administració pública, com guarderies, escoles o hospitals.

Especialista en vivenda unifamiliar i plurifamiliar i en edificis hotelers, ha sigut Project Leader en importants oficines d’arquitectura a Sydney. També va treballar activament en el disseny de gratacels en ubicacions privilegiades en el centre de negocis de Sydney.

Ha sigut també ajudant de professorat a l’escola d’arquitectura ETSALS Barcelona i diverses vegades arquitecte convidat a la University of New South Wales (Sydney) com a jurat de projectes de final de curs.