Assessorament per trobar immobles i parcel·les a Palamós

El nostre estudi d’assessorament disposa d’un ampli coneixement del territori i de les magnífiques oportunitats urbanístiques de la zona on ens trobem. Per això, oferim serveis d’assessorament al client per a trobar l’immoble o parcel·la a Palamós que més s’ajusta a les seves necessitats i desitjos del moment.

Gràcies a la nostra dilatada experiència, tenim un contacte constant amb immobiliàries de la zona per tal de ser eficients en la recerca, amb una màxima discreció i professionalitat filtrant la borsa d’immobles amb les premisses del client final.

També acompanyem a les visites de l’immoble, parcel·la o solar de Palamós per un contacte més proper per resoldre dubtes relacionats amb l’habitatge in situ.

L’assessorament va més enllà de l’acompanyament en l’operació de compra perquè podem gestionar les normatives urbanístiques, elaborar estudis de viabilitat, croquis i una pluja d’idees per adequar encara més el nou immoble de Palamós a les especificacions del client.

Per a qualsevol consulta o necessitat d’informació relacionada amb assessorament d’immobles i parcel·les a Palafrugell (Girona), pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

Contacta amb nosaltres sense cap compromís per assessorament per trobar immobles i parcel·les a Palamós

    [recaptcha]

    Plànol de gestió d'obra i project management a Palafrugell.
    2019-02-19T08:27:47+01:00