Cèdules d’habitabilitat a Palafrugell

Des del nostre estudi situat al centre de Palafrugell, oferim serveis relacionats amb la gestió de cèdules d’habitabilitat. Tots aquests tipus d’informes i documents relacionats amb el món immobiliari els tramitem personalment amb la visita de rigor a l’immoble o edifici en qüestió.

Són documents administratius que a nivell Generalitat de Catalunya que acrediten que l’immoble de Palafrugell compleix les condicions d’habitabilitat establertes i hi podran residir persones.

Cèdula d’habitabilitat de primera ocupació al Baix Empordà

Si es realitza en habitatges de nova construcció.

Cèdula d’habitabilitat de primera ocupació de rehabilitació al Baix Empordà

Als habitatges amb rehabilitacions.

Quines dades apareixen?

 • Adreça i ubicació de l’habitatge
 • Superfície útil i habitacions
 • Distribució d’estances i espais
 • Ocupació màxima
 • Identificació de la persona tècnica certificadora

La cèdula d’habitabilitat serveix per poder donar-se d’alta correctament als serveis com l’aigua, electricitat, gas, telecomunicacions i d’altres serveis, pel que és un tràmit obligatori al transmetre un habitatge en venda o lloguer.

El moment de sol·licitació pot ser qualsevol, un cop comunicat a l’ajuntament de Palafrugell de la primera utilització i ocupació de l’edifici en qüestió. La cèdula d’habitabilitat de primera ocupació pels immobles de nova construcció té vigència de 25 anys i, en les cèdules de rehabilitació, 15 anys.

Per a qualsevol consulta o necessitat d’informació relacionada amb els serveis de cèdules d’habitabilitat a Palafrugell (Girona), pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

Contacta amb nosaltres sense cap compromís per cèdules d’habitabilitat a Palafrugell

  [recaptcha]

  Plànol de gestió d'obra i project management a Palafrugell.
  2019-02-11T13:49:06+01:00