Disseny d’exteriors a Begur: Jardins i piscines

La innovació i la sensibilitat projectada als espais exteriors de Begur, ja siguin piscines, jardins o terrasses, aporta al disseny una singularitat enfocada a l’experiència de l’usuari.

La vegetació i els elements naturals són eines de projecte dins del marc del paisatgisme responsable amb el medi ambient i les espècies autòctones, que tenim molt present al nostre estudi de disseny d’exteriors.

Oferim serveis integrals de direcció d’obra o project management on ens encarreguem de tot el procés: Des del pressupost inicial, a la composició, construcció i finalització d’obra.

Paisatgisme a Begur

Elaborem la millor composició possible fusionant-nos amb l’entorn de Begur per tal de connectar al màxim amb el landscape que ens trobem així com amb la topografia de la zona.

També ens encarreguem del planting plan perquè el client no hagi de pensar en res més que en el resultat final que obtindrà un cop finalitzat el disseny i pugui veure tota la vegetació, plantes i murs completament acabats.

Per a qualsevol consulta o necessitat d’informació relacionada amb els serveis d’arquitectura que oferim a Palafrugell (Girona), pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

 

Contacta amb nosaltres sense cap compromís per serveis de disseny d’exteriors a Begur: Jardins i piscines.

 

    [recaptcha]

    Plànol de disseny d'exteriors a Begur: Jardins i piscines
    2018-12-21T14:11:24+01:00