Disseny d’interiors i mobiliari a la Costa Brava

La personalització dels espais que realitzem des de Nura Arquitectes a la Costa Brava, amb una atenció especial al detall, materials i acabats, confereix un valor extra a la tasca encomanada, reflectint les costums i manera de viure dels ocupants amb un toc innovador i fresc.

Els conceptes i estratègies desenvolupats en el procés a gran escala s’apliquen al gra petit, dotant al producte final d’un discurs vertebrador on no hi ha elements extranys, tots els elements formen part d’un conjunt pensat per a l’usuari.

Servei d’interiorisme

Els nostres clients de la Costa Brava gaudiran d’un disseny d’interiors del seu habitatge, local o oficina adequat a les seves necessitats i sempre primant els gustos i premises inicials. La idea és realitzar un disseny de mobiliari i d’interiors amb els conceptes clau que s’estableixen dins del programa de treball, sempre encaixat al pressupost marcat inicialment.

Els materials emprats en la construcció i composició dels diferents espais d’interiorisme dissenyats a la Costa Brava encaixaran a la perfecció i entraran en consonància amb el mobiliari i il·luminació escollida.

L’estructura principal serà gestionada per nosaltres amb tasca principal de project manager i direcció d’obra per tal d’arribar al punt de qualitat pactat prèviament amb el client, dins dels calendaris, amb els materials i la professionalitat que ens caracteritza.

Per a qualsevol consulta o necessitat d’informació relacionada amb els serveis d’interiorisme i disseny de mobiliari a la Costa Brava (Girona), pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

Contacta amb nosaltres sense cap compromís per disseny de mobiliari o d’interiors a la Costa Brava

    [recaptcha]

    Plànol de gestió d'obra i project management a Palafrugell.
    2019-01-15T11:08:03+01:00