Gestió d’obra – Project Management a Palamós (Girona)

L’objectiu del nostre estudi és oferir una gestió personalitzada, per tal d’aconseguir la millor coordinació dels projectes i gestions d’obra a Palamós. Dirigim l’obra amb gran involucració des de l’inici fins al final de la construcció, per tal d’obtenir projectes de gran qualitat.

Col·laborem i treballem amb diferents industrials i professionals del sector molt competents per a cada tipus de projecte, optimitzant els temps de construcció i ajustant el pressupost a les possibilitats del client, oferint un servei integral amb control detallat de tots els aspectes del procés del projecte o gestió d’obra que realitzem a Palamós.

Som especialistes en oferir solucions imaginatives, en resolució de problemes en l’execució de la gestió d’obra al municipi de Palamós (Girona) i pivotant degudament les possibles variacions de pressupost que puguin sorgir per canvis de premises del client.

Gestions d’obra a Palamós

El nostre estudi s’encarregarà de totes les accions burocràtiques necessàries fins a poder desenvolupar el projecte degudament, com per exemple les reunions obligades als ajuntaments per normatives i llicències, amb els diferents industrials participants al project management i, evidentment, amb el client final per tal que la gestió d’obra a Palamós sigui el màxim transparent possible i un procés fàcil pel client.

Elaborarem un planning amb timings ben definits on apareixerà el programa sencer de l’obra, els costos amb un control econòmic i les diferents directrius per tal que la coordinació en la direcció d’obra s’executi de la millor forma possible.

Per a qualsevol consulta o necessitat d’informació relacionada amb els serveis de gestió d’obra o project management a Palamós (Girona), pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

 

Contacta amb nosaltres sense cap compromís per serveis de gestió d’obra – Project Management a Palamós

 

    [recaptcha]

    Plànol de gestió d'obra i project management a Palamós
    2018-12-21T11:42:04+01:00