Habitatges unifamiliars i plurifamiliars a Palamós i Palafrugell

El nostre estudi d’arquitectura situat al centre de Palafrugell, Nura Arquitectes, està format per un equip expert en el procés de disseny i construcció d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars a Palafrugell i Palamós.

Treballem conjuntament amb molts col·laboradors i industrials de confiança per tal d’aconseguir el resultat idoni per cada client en particular, sempre amb la premissa d’atendre a les necessitats dels clients i de les seves demandes específiques pel seu habitatge, ja sigui en format unifamiliar o plurifamiliar a Palafrugell.

El nostre criteri inclou l’aportació d’una sensibilitat i motivació per la generació d’habitatge innovador i respectuós amb el medi ambient i també l’acompanyament al client en el procés realitzant conjuntament la visita al solar o parcel·la de Palamós o Palafrugell, reunions amb l’agència immobiliària i tota mena de gestions relacionades amb les normatives urbanístiques municipals. L’assessorament i estudi de viabilitat, molt important, el treballem en paral·lel amb el client presentant els conceptes, dissenys i croquis de tot lo relacionat amb l’habitatge unifamiliar o plurifamiliar.

Existeixen d’altres gestions administratives que són necessàries i, lògicament, el client pot perdre’s. En aquests casos, també oferim el suport necessari com les consultes urbanístiques necessàries als ajuntaments de Palamós o Palafrugell així com el desenvolupament urbanístic sempre marcant un perfil de project manager o direcció d’obra.

Per a qualsevol consulta o necessitat d’informació relacionada amb els habitatges unifamiliars o plurifamiliars a Palafrugell o Palamós (Girona), pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

Contacta amb nosaltres sense cap compromís per habitatges unifamiliars i plurifamiliars a Palamós i Palafrugell

 

    [recaptcha]

    Plànol de gestió d'obra i project management a Palafrugell.
    2019-02-18T13:38:09+01:00