Reformes i rehabilitacions d’habitatges a Palafrugell

Els projectes que desenvolupem relacionats amb reforma, ja siguin habitatges, oficines, locals comercials, equipaments o espais exteriors a Palafrugell, es basen en l’estudi detallat de l’edifici o espai a reformar.

El nostre despatx intenta cercar les singularitats de l’immoble, per tal de mantenir-les al màxim possible i emfatitzar-ne el seu caràcter únic, guardant l’uniformitat del voltant de l’immoble de Palafrugell.

Cada projecte és un repte en el que la creativitat del nostre estudi pretén adaptar tots els espais a les necessitats desitjades pels nostres clients, sempre incorporant noves tecnologies i solucions que tinguin en compte el medi ambient.

Reforma d’habitatge a Palafrugell

Les reformes dels habitatges són un alternativa òptima a l’hora d’adquirir un immoble a Palafrugell perquè es pot combinar a la perfecció el caire rústic amb el disseny actual segons les necessitats i especificacions del client. És una combinació perfecta que permet disposar d’un habitatge 100% segons els nostres gustos.

Rehabilitació d’immoble a Palafrugell

L’altra alternativa és la rehabilitació d’un habitatge a Palafrugell, mantenint o no els espais establerts prèviament donant un rentat de cara, de disseny i de materials a la nostra llar. Una vivenda completament nova sense haver de canviar de casa.

Per a qualsevol consulta o necessitat d’informació relacionada amb els serveis de reformes i rehabilitacions a Palafrugell (Girona), pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

Contacta amb nosaltres per serveis de reformes o rehabilitacions d’habitatges a Palafrugell

    [recaptcha]

    Plànol de reforma i rehabilitació a Palafrugell.
    2018-12-21T10:42:29+01:00